Nyerj saját videoklipet!

Nyerj saját videoklipet!

Meglepetés a díjátadón

A hétvégi díjátadóval lezárult a fuldugo.hu és a jolhallod.hu közös videoklip versenye, melynek fődíja számos értékes nyeremény mellett egy saját videoklip elkészítése volt. Az 53 jelentkező összesen közel 20.000 szavazatot gyűjtött, a fődíjat pedig a Flex Bros DJ páros vihette el 4061 szavazattal.

Flex Bros

A klip forgatására a díjátadót megelőző hétvégén került sor a Dollhouse rúdtánciskolában, ahol ügyes rúdtáncos lányok tették izgalmasabbá a stáb napját. Kemény munkával sikerült egy nap alatt rögzíteni a kliphez minden szükséges felvételt. Folyamatos egyeztetések után a szombati díjátadóra elkészült a videoklip végleges verziója.

Nagy örömünkre a szombati díjátadón majdnem minden díjazott megjelent, illetve a Wizz Records, a Light Sound Decor és a DJtanfolyam.hu is képviseltette magát rendezvényünkön, hogy átadják saját díjaikat a nyerteseknek. Az ajándékok kiosztásának ceremóniáját a werkfilm és a videoklip vetítése színesítette.

Az este talán legnagyobb meglepetése, hogy az egyik csapat egy előre be nem jelentett különdíjban részesült, ezt a PZMedia jóvoltából a WOK zenekar nyerte el. A különdíj egy második videoklip forgatását foglalta magában, melynek munkálatai várhatóan január végén veszik kezdetüket. A csapat tagjai nem számítottak rá, hogy egy ilyen nyeremény miatt invitáltuk őket a rendezvényre. "Azt hittük, hogy füldugót fogunk kapni." - mondta a WOK basszusgitárosa és énekese, Pető Árpád. Na de miért lesz még egy klip?"Így nem csak a techno/house/electro vonalat tudjuk elérni, hanem a klasszikusabb stílusban mozgó zenehallgatókat és zenészeket is." - árulta el Papp Zoltán, a PZMedia ügyvezetője.

A Flex Bros Pump & Flex című számához készített videoklipet a megjelenés óta több mint 1600-an tekintették meg, ez a szám pedig rohamosan növekszik. A DJ párosnak komoly tervei vannak a videóval, így valószínűleg nem most hallunk róluk utoljára.