Nyerj saját videoklipet!

Nyerj saját videoklipet!

Lezárult az idei Jólhallod kampány

Idei Jólhallod kampányunk ismét lehetőséget adott a tehetséges zenészek számára, hogy saját videoklipet, illetve egyéb értékes díjakat nyerhessenek. A verseny lezárására a szombaton megrendezett díjátadó keretein belül került sor. Az előadók és a zenekarok szeptembertől küldhették be jelentkezésüket, így összesen 6 hét állt rendelkezésükre, hogy rajongótáborukat megmozgatva annyi lájkot gyűjtsenek, mely elég a 10 legtöbb szavazatot szerzők közé jutáshoz.

Nagy örömünkre rengeteg tehetséges csapat és egyéni előadó nevezett. A szavazók is rendkívüli aktivitást mutattak, több mint 30 000 szavazat gyűlt össze. A gyűjtögetésre plusz egy hetet adtunk a versenyzőknek, ebben az időszakban is nagy mozgolódás volt a helyezettek között. A 10 legtöbb lájkkal rendelkező csapat közül szakmai zsűrink választotta ki a legjobbakat.

Ez alapján:

  • I. helyezett: Napkutya - saját videoklip (PZMedia)
  • II. helyezett: Jászmagyarok - 45 000 Ft értékű vásárlási utalvány (Vintage ‘52, Tajti Music)
  • III. helyezett: The Batteries, The Blast - 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány (Tajti Music, E-Zenebolt)
  • DJ kategória: Stepbuster - DJ tanfolyam (DJ Tanfolyam), zene masterelés (Wizz Records)
  • Különdíj: Mylord, B.L.EVE, Calm Spirit

Az egyes kategóriák nyertesei a Budaörs Rádió jóvoltából rádiós megjelenésre is szert tesznek, továbbá minden díjazott Alpine füldugókkal gazdagodott a füldugó.hu felajánlásának köszönhetően.

A verseny lezárásául szolgáló szombati díjátadót a budapesti Szilvuplé Varietében rendeztük meg, ahol nem csak a nyeremények kerültek átadásra, hanem bemutattuk a győztes csapat videoklipjét. Az este záróakkordjaként fellépett a WOK zenekar, akik szintén a rendezvényen láthatták először elkészült videójukat. Végül, de nem utolsó sorban a The Blast zenekar akusztikus formációja tette fel a pontot az “i”-re három dal előadásával.

Köszönjük a részvételt a jelentkezőknek és a szavazóknak, továbbá minden partnerünknek a felajánlásokat és az együttműködést.

A díjátadón készült további képekért látogass el facebook oldalunkra!