Nyerj saját videoklipet!

Nyerj saját videoklipet!

Budapest Music Expo

A HANOSZ felfrissült alapokra helyezve működését idén első alkalommal rendezi meg az új bőrbe bújtatott Hangfoglalást, mely mostantól Budapest Music Expo-ként várja a zenészeket és zenekedvelőket a Syma csarnokban. A nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítás október 3-án nyitja meg kapuit, majd három napon át kínál színes, zajos és érdekes programokat a látogatóknak.

A füldugó.hu évek óta lelkes kiállítója a rendezvénynek, ez természetesen idén sem lesz másképp. Standukon lehetőség lesz a megszokott füldugópróbára, vásárlásra, illetve ahogy minden alkalommal, most is akciókkal készülnek. Az Alpine termékek teszteléséhez hangkabin áll a bizonytalan érdeklődők rendelkezésére, ha valakinek esetleg nem lenne elég zajos az Expo alaphangja, és extrém körülmények között vetné be a füldugókat.

A kiállítás keretein belül bemutatják a zenészek barátja, az Alpine MusicSafe Pro megújult kiadását egy sajtótájékoztató formájában, ahol zenél egy cégük által szponzorált zenekar is. Érdemes elmenni, a helyszínen 20 MusicSafe Pro tulajdonos régi füldugóját új készletre cserélik. Ha te is szeretnél a 20 szerencsés egyikeként egy megújult MusicSafe Pro-hoz jutni, regisztrálj!

2014-ben immár harmadik alkalommal indítottuk el videoklip versenyünket, a Jólhallod kampányt, melyen a legjobbnak bizonyuló zenész vagy zenekar egy saját videoklipet nyerhet. Jelentkezésre szeptember 23-ig van lehetősége a csapatoknak. Ehhez nem kell más, csak egy fotó és mp3 fájl egy saját dalról. A versenyről részletesen olvashatsz a jolhallod.hu honlapon. A kampányt lezáró díjátadót a Budapest Music Expo szárnyai alatt rendezzük meg, a díjak kiosztására a rendezvény színpadán kerül sor.