Nyerj saját videoklipet!

Nyerj saját videoklipet!

Jólhallod díjátadó október 3-án

A fuldugo.hu és a jolhallod.hu együttműködése révén augusztus elején indítottunk egy versenyt, amellyel a népszerűségre vágyó, tehetséges zenészeket céloztuk meg. Kezdeményezésünk nem titkolt célja megismertetni a hallásvédelmet és annak fontosságát zenészekkel, zeneszerzőkkel, illetve segítséget nyújtani nekik a zenei szakmában való előrejutásban.

Jólhallod díjátadó

A Jólhallod verseny szeptember 30-án zárul. A versenyre 110 induló jelenkezett. Közülük a 10 legtöbb szavazatot kapó csapat bemutatkozója kerül a zsűri elé, akik kiválasztják a helyezetteket és a nyertest. A Jólhallod fődíja egy saját videoklip!

A díjátadóra a Budapest Music Expon kerül sor.
A rendezvény időpontja: 2014. október 3. (péntek), 12:45
A rendezvény helyszíne: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

Sajtótájékoztató

A rendezvényen kiállítóként is részt veszünk. Nem csak informáljuk az érdeklődőket a hallásvédelem kapcsán, lehetőséget biztosítunk speciális füldugóink kipróbálására saját hangkabinunkban.

Standunkon október 4-én 14:20-kor sajtótájékoztatót tartunk, ahol a megújult MusicSafe Pro-t először mutatjuk be a nagyközönségnek. Az előzetesen regisztrálók között 20 szerencsésnek régi füldugóját kicseréljük egy teljesen új MusicSafe Pro szettre!

A sajtótájékoztatón fellép: Karai Anna Production