Nyerj saját videoklipet!

Nyerj saját videoklipet!

Szabályzat

Küldj egy képet a zenekarról (min. 1200px széles) és egy saját számot! A dalnak teljeskörű, mindenre kiterjedő jogát birtokolnia kell a zenekaroknak, DJ-knek. Ellenkező esetben minden jogi következmény őket terheli.

A jelentkezési időszak: 2014. augusztus 4. - szeptember 23., éjfél
A szavazási időszak:  2014. augusztus 4. - szeptember 30., éjfél

A pályázóknak a szavazatokat kell gyűjteniük. A vásárolt és nem valós szavazatok a pályázók kizárását vonja maga után. Ezért a Hangszita Kft. megkérheti a pályázókat, hogy prezentálja a szavazatgyűjtés módját.

Szavazatnak csak a like-ok számítanak, komemntek, megosztások nem.

A szavazás végén a 10 legtöbb like-ot szerző csapat/DJ közül szakmai zsűri választja ki a nyertest, a második és a harmadik helyezettet.

Információk a videoklipről:

A videoklipben a Hangszita Kft. termékmegjelenítést helyezhet el. A videoklip forgatására megadott időpont a nyertessel egyeztetésre kerül. Ehhez a nyertes a zenekarnak alkalmazkodnia kell. A videóklip forgatási módjáról a Hangszita Kft. a nyertessel szerződésben állapodik meg. A videoklip forgatókönyvét a zenekarral egyeztetjük, de a végleges verziót a Hangszita Kft.-nek is jóvá kell hagynia. A videoklip tervezett maximum hossza 5 perc. Amennyiben a nyertes zeneszám hosszabb ennél, annak lerövidítését a zenekarnak kell biztosítania.

Díjátadó:

Helyszíne: Budapest, Hangfoglalás
Időpont: 2014. október 3-4.

Klippremier:

Helyszíne: Budapest
Időpont: 2014. november

A nyeremények átvételére a díjátadón kerül sor. Aki nem jelenik meg, az elesik nyereményétől.

Más szellemi termékének engédély nélküli felhasználása a pályázó kizárását vonja maga után.

A Hangszita Kft. fenntartja annak jogát, hogy amennyiben egy pályázó nem összeegyeztethető a cég arculatával, abban az esetben a pályázót kizárhatja a versenyből, amely határozat ellen fellebbezésnek helye nincs.

A változtatás jogát fenntartjuk.