Nyerj saját videoklipet!

Nyerj saját videoklipet!

ABRACADABRA

Az ABRACADABRA hat tagú, modern, lendületes underground popzenét játszó budapesti zenekar, kizárólag saját dalokkal. A dalokban fontos szerepe van a rendhagyó dalszövegeknek, hangsúlyozott az ének, és a zenekarra nagyon jellemző gitárhangzás. A zenekar tagjai nem főállású zenészek, található köztük tévés rendező, grafikus, tanár, IT-szakember és divathálózat boltvezetője is.

JW Player goes here

Eddig két magánkiadású albumuk jelent meg, kis példányszámban. Az első ABRACADABRA, a második MEHETNÉNK DÉLRE címmel. A második lemez címadó dalához készült videó a kilencvenes évek közepén sikeresen szerepelt zenei csatornák műsoraiban, az albumhoz készült LÁZ című klip pedig a YouTube oldalain vált népszerűvé. Az első két album aktív évei után a zenekar egy időre felfüggesztette működését, majd három éve, több száz érdeklődő előtt, sikerel tért vissza a fővárosi Ráday Klubban.
Folyamatos koncertek és stúdiómunka után 2012 elején tették elérhetővé készülő új albumuk első három felvételét, majd bemutatták a Holnaptól című dalhoz forgatott videójukat, Kocsis Judit rendezésében. Az új dalokban illetve a videón kiemelt szerepet kapott Vatai Zsanett (26), a társulat rendkívüli kisugárzású énekesnője, aki a zenekarhoz való múlt évi csatlakozása óta a közönség kedvencévé vált.
A zenekarral az év elején a NEO FM és a székesfehérvári FEZEN rádió is hosszabb riportműsort készített és sugárzott, illetve bejutottak a HARD ROCK CAFÉ világméretű Battle of the Bands versenyének budapesti döntőjébe is.
2013 tavaszán a HOLNAPTÓL három hónapig szerepelt az MR2 Petőfi Rádió műsorán, a zenekar vidéki fellépésekre is meghívásokat kapott, majd 2014 elején megjelent a zenekar NEM TŰNIK EL című újabb dala.