Nyerj saját videoklipet!

Nyerj saját videoklipet!

Hangtapasz

A Hangtapasz 2003 őszén alakult Debrecenben. A triót Leposa Attila (gitár, ének) Kovács Benedek (basszusgitár)és Szűcs Milán (dobos) alkotják. 

JW Player goes here

Az első két év az összeszokás és a stíluskeresés jegyében telt. Majd ezt az időszakot egy demó készítése zárta le 2005 tavaszán.2006-ban új demót készített a Hangtapasz Megfoghatatlan címmel.2008 fontos év a Hangtapasz életében. Januárban elkezdődtek a Másvilág maxi felvételei.2010-ben méginkább felpörögnek az események. Tavasszal elkészül az első videoklip, amelyet a srácok a Néha Néha című dalra forgattak.
Végre elérkezett az idő, hogy június 1-jén megjelenjen a csapat első önálló nagylemeze, Tapasztalj! címmel. A koronghoz az első hónapban a Rockinform magazin mellékleteként lehetett hozzájutni, ezt követően az ismert hipermarketek és bevásárló központok polcaira is eljutott országszerte.
2010 az első év, amikor igazán sok koncerten mutatja meg magát a zenekar, egyre több rutint szerezve és egyre nagyobb sikerrel. A Hangtapasz fellépett a Tankcsapda társaságában a Zöld Pardonban Budapesten, és a pilisjászfalui motoros fesztiválon. Játszottak Balmazújvárosban a Junkies előtt, valamint Debrecenben a Black Out vendégeként (Koncertek még: Campus Fesztivál, klub koncertek országszerte).
Októberben dőlt el, hogy a Hangtapasz egy turné erejéig csatlakozik a Tankcsapdához és vendégzenekarként részt vesz a Tele a Tankot 2010 Tour-on. A koncertsorozat helyszínei: Pécs, Szombathely, Ajka, Kecel , Budapest (Syma Csarnok), Debrecen (Kossuth tér).
A turné utolsó állomása több szempontból is különleges volt a zenekar számára, hiszen 2009 után ismét otthon, Debrecenben búcsúztathatták az óévet, ráadásul December 31-én (Szilveszterkor) Debrecen Főterén kívánhattak csaknem 50.000 embernek Boldog Új Évet.
Ezután az együttes már aktívan koncertezett. A csapat saját, dallamos eletronikus-rockzenét játszik.